Palvelut

Paimion Kehitys Oy:n palvelut räätälöidään yritysten ja muiden elinvoimaa parantavien toimijoiden tarpeisiin. Meille on tärkeätä kuunnella yrityksiä. Me emme tarjoa patenttiratkaisuja, vaan kokemuksesta ja verkostostamme kumpuavia käytännönläheisiä vaihtoehtoja. Toimintamallimme on ratkaisukeskeinen ja tuloshakuinen.

Pyrimme ennakoimaan yritysten tarpeita ja toimimaan avoimin mielin meille tarjottujen yhteistyöideoiden suhteen.

Räätälöinti tarkoittaa meidän tapauksessamme ammattimaisuutta.

Olemme tuotteistaneet palvelumme ja määrittäneet toimintamme strategiset teemat huolellisesti.

Maantie Metsa Header

Paimion palvelumalli

Kumppanuutta rakennamme kolmiportaisella prosessilla, josta jokainen toimija löytää itselleen sopivan tavan olla mukana:

Eteinen

Paimion Kehitys tutkii ja jakaa yrityksille tärkeää tietoa. Esimerkiksi markkinoiden muutoksista, liiketoiminnan tai rahoituksen mahdollisuuksista. Jaamme mielellämme eteisessämme tätä tietoa verkostollemme.

Olohuone

Edellisen tason palveluiden lisäksi autamme yritystä kartoittamaan yhteistyökumppaneita ja markkinaa. Saatamme yhdessä pohtia strategisia vaihtoehtoja, avustaa rekrytoinnissa tai päivittää tiettyä liiketoimintasuunnitelman osa-aluetta. Olohuoneessamme keskustellaan tällä hetkellä esimerkiksi kiertotaloudesta, mutta huone on avoin kaikille toimialoille ja toimijoille.

Työhuone

Työhuoneessa työskentelemme kumppaneina yhteisen päämäärän eteen.  Meillä voi olla yhteinen markkinointisuunnitelma kampanjoineen ja hissipuheineen. Työhuoneen toiminta avaa keskusteluja yhteisille hankkeille ja tavoitteille.

Eteinen Icon

Eteinen

Koordinoiva Operointimalli Icon

Olohuone

Viestinnälliset Teot Icon

Työhuone