Digitaalinen yhteis­toiminta-alusta

Uuden liiketoiminnan kehittäminen ja sen sovittaminen yhteistyökumppaneiden toimintamalleihin on erittäin luovaa toimintaa. Sitä tehdään usein kasvokkain, mutta nykyaikaiset älykkäät apuvälineet helpottavat prosessien kuljettamista silloin kun kiireen ja sijainnin vuoksi on vaikea löytää yhteisiä tapaamisaikoja.

Digitaalisena yhteistoiminta-alustana käytämme Howspace-alustaa. Se on alun perin oppimiseen ja sen prosesseihin suunniteltu, joten se toimii hyvin luovan prosessin sparraamiseen.

Käytämmekin sitä yhteystyön avausvaiheessa terävöittämään kiinnostuneiden asiakasyritystemme visiota ja suunnitelmia heidän matkallaan kohti uusia uusia liiketoimintamahdollisuuksia.

Toimintamallin ytimessä ovat palvelupolut, joiden tuella yritysten liiketoimintamahdollisuuksia konkretisoidaan, terävöitetään ja/tai testataan/pilotoidaan – yhdessä valikoitujen ratkaisuntarjoajien kanssa.

Jokaiselle työhuone-tason yritykselle räätälöidään oma työtila ja sinne luodaan oma palvelupolku palvelutarjottimen menusta perustuen yrityksen kanssa käytyyn lähtötilakeskusteluun.

Myöhemmin työskentelyn jatkuessa jäsenyrityksiä palvelevat virtuaalisissa mutta  luottamuksellisissa tiloissa kumppaniverkostot, joihin kutsutaan palveluntarjoajia esimerkiksi seuraavilta osaamisalueilta:

Palvelu- ja tuotemuotoilu, sekä sparrauspalvelut

Rahoitus – Paimion Leijonienluolan verkosto

Teknologia – räätälöityjä ratkaisuntarjoajia

Tontit ja Toimitilat – esimerkiksi Paimion Kiertotalouskampus tai Green Field Hub

Lupakäytännöt – Paimion kaupungin avainasiakastiimi

Tukipalvelut, jotka voivat liittyä esimerkiksi logistiikkaan