Paimio Innovation HUB

Paimio Innovation HUB on perustettu helpottamaan Paimiossa jo toimivien ja sinne toimintojaan siirtävien teollisuus- ja logistiikkayritysten kehittymistä.

Se on palvelukokonaisuus paljon työllistäville yrityksille. Hyvän sijainnin ja muun palveluvalikkomme lisäksi tarjoamme yhteistyökumppaneillemme maakunnan kärkipään työllisyys- ja koulutuspalvelut.

Paimio on osa työssäkäyntialuetta, jossa asuu yli 300 000 ihmistä. Tästä joukosta löytyy valmiita osaajia monenlaiseen toimintaa. Sen lisäksi yhteistyökumppanimme kouluttavat ja räätälöivät koulutuksia yrityksien tarpeet edellä.

“Nyt Paimiossa poreilee luovuus.

Reborn in Paimio tarkoittaa uudenlaista kestävän kehityksen mukaista ajattelua, jonka tuloksena syntyy uusia toimintamalleja, uudenlaista kumppanuutta ja aivan uudenlaisia tuotteita.

Paimion kaupungilla on yrityksille selkeä viesti: Me emme tarjoa pelkästään kumppanuutta, vaan pitkäaikaista ystävyyttä. Uuden miljardien eurojen kiertotalousmarkkinan menestyjät rakentuvat syvällisten yhteistyöverkostojen varaan.

Mika Ingi, Paimion Kehitys Oy

Mika Ingi 1024x1024

Reborn in Paimio - sertifikaatti ja brändi ovat merkki sitoumuksesta liittyä verkostoon, joka kehittää liiketoimintaa kestävällä tavalla. Osalle toimijoista se on samalla lupaus paimiolaisesta laadusta, Paimiossa valmistetuista tuotteista tai Paimiossa kierrätetyistä materiaaleista.