Paimion Leijonien­luola

Paimion Leijonienluolasta eivät pääomat tai hienot yritysideat lopu!

Paimion Leijonienluola on laadukas valtakunnallinen palvelu, jolla on tarkoitus saattaa yhteen pääomia etsivät yritykset ja hyvämaineiset pääomia tarjoavat tahot. Palvelu on osa Paimion kaupungin kehitys yhtiön palveluja ja on kaikille pääomasijoittajille ja yrityksille ilmainen.

Paimion Leijonienluolan kanssa yhteistyösopimuksin mukana olevat  pääomasijoittaja pystyvät tarjoamaan sijoituksia kaiken kokoisille yrityksille ja monenlaisin ratkaisumallein. Mukana on enkelisijoittajia, sijoitusyhtiöitä, pääomasijoitusrahastoja ja pääomasijoituskonserneja. Tarjolla on osaamista, suhteita ja tietysti rahaa. Nyt mukana olevien pääomasijoittajien yhteenlasketut hallinnoitavat pääomat ylittävät 5mrd euron rajan.

Keskeisimmät alueet, joista palveluun pääomia etsiviä yrityksiä tulee ovat Paimion kaupungin kanssa tiiviissä yhteistyössä olevat Turku Business Region ja Seutukaupungit verkosto. Yhteensä näillä alueilla on 82 000 yritystä 66 kaupunkia/kuntaa ja yli 1,25 miljoonaa asukasta.

Paimion Leijonienluolaan liittyviin kysymyksiin saat vastauksen mika.ingi@paimio.fi tai puhelimella Paimion Kehitys Oy toimitusjohtajalta Mika Ingiltä p. 040 7587 963.

Paimion Leijonienluola koostuu
Paimion Leijonienluola tapahtumasta ja
Paimion Leijonienluolan jatkuvan haun palvelusta

Tapahtuma Icon

Leijonienluola tapahtuma

Jatkuva Paaomahaku Icon

Leijonienluola jatkuva pääomahaku

Kiitokset yhteistyöstä

FIBAN - Finnish Business Angels Network
INSPIRING PRIVATE INVESTMENTS
Suomen Yrittäjät
Tehtävänämme on parantaa yrittäjien asemaa ja yrittämisen edellytyksiä. Tavoitteenamme on, että menestyviä yrityksiä ja yrittäjiä on enemmän ja yrittäjien taloudellinen ja sosiaalinen asema paranevat.
OP Ryhmä ja OP Turun Seutu
OP Ryhmä ja OP Turun Seutu paikallisesti, on johtava yritysasiakkaiden pankki. OP Turun Seutu tarjoaa yritysasiakkaille monipuolisen ja kattavan palveluvalikoiman kasvuyrityksille mukaan lukien kansainvälistymiseen liittyvät palvelut. Yrityspankin palvelustrategiana on osaava laaja-alainen henkilökohtainen palvelu, edistykselliset digitaaliset palvelut ja paikallinen päätöksenteko.
Turku Business Region
Turku Business Region on Suomen dynaamisin yritys- ja innovaatiotoimintojen keskittymä. Seutukunnan 22 000 yritystä, kuusi tiede- ja ammattikorkeakoulua sekä eri toimijoiden laaja yhteistyöverkosto vauhdittavat uusien tuotteiden ja palveluiden syntymistä ja yritystoiminnan kasvua sekä alueen hyvinvointia.
Nordea - Pohjoismaiden johtava pankki
Nordea - Pohjoismaiden johtava pankki Nordea on vahvasti mukana kasvuyritysten matkalla. Olemme erikoistuneet kasvuyritysten ja aloittavien voimakkaan kasvun liiketoimintamallin yritysten palveluun. Twitter: @NordeaGrowth_FI
Previous
Next