VisitPaimio.fi - uudet matkailusivut tulossa!

Kiitämme kaikkia paimiolaisia yrityksiä hyvästä kehitystyöstä ja palautteesta koskien SunPaimio -sivuja! Erotimme nyt SunPaimio.fi sivusisällön kahteen osaan: VisitPaimio.fi -matkailusivustoon ja SunPaimio -yrityshakemistoon!

1) VisitPaimio.fi -matkailu ja hyvinvointisivusto

VisitPaimio.fi -matkailu ja hyvinvointisivusto, missä ovat esillä ainoastaan nähtävyydet, palvelut ja yritykset, jotka liittyvät paikalliseen matkailuun. Jos koet, että yrityksesi palvelee ostoksille lähtenyttä matkailijaa tavalla tai toisella, ole hyvä ja täytä alla oleva VisitPaimio.fi -matkailusivuston ilmoittautumiskaavake.

VisitPaimio -sivut tarjoavat paikallisille kuluttajille tietoa ajankohtaisista tapahtumista ja palveluista. Matkailijat löytävät sivuilta helposti vierailemisen, kokemisen ja ostamisen arvoiset paikat ja yritykset. Visitpaimio.fi -sivuilla on sinne ilmoittautuneiden yritysten käytettävissä myös tapahtumakalenteri. Muille kalenterissa julkaiseminen on 29 € + alv / tapahtuma. Tapahtumat näytetään myös VisitPaimion Facebook -profiilissa, jolloin yritysten tapahtumat saavat lisänäkyvyyttä sosiaalisen median puolella.

Kaikki tähän asti ilmoittautuneet matkailuyritykset ovat luonnollisesti mukana VisitPaimio -sivustolla.

Jotta saisimme mahdollisimman monipuolisen kattauksen paikallisista matkailupalveluista esille, tarvitsemme paimiolaisten yrittäjien osallistumista mukaan!

Sinulla on monta syytä lähteä mukaan VisitPaimioon!

  • Olet mukana VisitPaimio.fi -matkailusivuilla, missä oma yrityksesi näkyy: omalla tuotesivulla, missä ovat esittelyteksti, kuva ja yhteystiedot
  • omien tapahtumien kautta tapahtumakalenterissa ja näin ollen VisitPaimio.fi-Facebook -tilillä
  • johdonmukaisesti ja helposti löydettävässä sivupohjassa

Saat ensimmäisen puoli vuotta (01-06/22) ILMAISEKSI, jos ilmoittaudut 15.1.2022 loppuun mennessä mukaan, jonka jälkeen VisitPaimio.fi liittymismaksu / vuosi on 99 € + alv. Vuosimaksu laskutetaan aina vuodeksi kerrallaan ja laskutus jatkuu automaattisesti ellei sitä päätä ennen seuraavan laskutuskauden alkua.

Uudet sivut julkaistaan tammikuussa 2022.

Huomioithan, että yritystiedot julkaistaan vasta tarkistuksen jälkeen. Julkaisija saattaa ottaa yhteyttä tarkistaakseen tietoja.

Paimioon syntyy jatkuvasti uusia mielenkiintoisia yrityksiä, matkailuun ollaan panostamassa, harrastustoiminta kukoistaa runsaalla valikoimallaan ja asuinalueiden, yhteisöjen sekä kylien yhteiset hankkeet näkyvät mm. elävänä ja viihtyisänä kaupunkina. Nämä kaikki Paimion vetovoimatekijät tulet löytämään uusilta VisitPaimio.fi -verkkosivuilta!

Visitpaimio.fi Logo 700 Valk

2) SunPaimio-yrityshakemisto

SunPaimio.fi muuttuu SunPaimio yrityshakemistoksi, mikä tulee sijaitsemaan Paimion Kehitys Oy:n sivuilla (paimionkehitys.fi) omana osionaan. Kaikki tähän asti vanhoilla SunPaimio -sivuilla olleet yritykset siirretään paikalliseen yrityshakemistoon ja vanha SunPaimio.fi sivusto sulkeutuu. Paimion Kehitys Oy:n tarkoituksena on keskittää kaikki yritykset yhteiseen hakemistoon, mistä yritykset ovat helposti löydettävissä.

Kaikki vanha data siirretään Paimion Kehitys Oy:n sivuille omalle yrityshakemisto -osiolle. Yritykset ovat esillä hakemiston yrityslistauksessa yhteystiedoillaan ja logolla. Yritykset ovat löydettävissä sivuilta eri kategorioiden alta tai hakusanoilla.

Huom! SunPaimio yrityshakemisto on kaikille maksuton. SunPaimio yrityslistalle ovat tervetulleita KAIKKI paimiolaiset yritykset. Jos haluat ilmoittautua SunPaimio yrityshakemistoon, voit täyttää SunPaimio yrityshakemisto -kaavakkeen.